Mode, Styling, Make-Up:  Laat je Inspireren! Op Vrijdag 25-09 tijdens de Gender Free Zone Workshop bij Esprit Leiden

# Trans*-initiatief en Esprit Leiden presenteren: Laat je inspireren!

Iedere 3 maanden organiseert het trans*initiatief van het COC Leiden, de Gender Free Zone.
Op vrijdag avond 25 september staat er weer een Gender Free Zone workshop op de agenda!

Ben jij benieuwd naar de nieuwste trends voor de komende seizoenen? Kom dan naar deze stylingworkshop op vrijdag avond 25 september. Esprit Leiden opent op deze avond, speciaal voor transgenders, de deuren buiten de regulieren openingstijden!
Onder het genot van een hapje en een drankje zullen de verkoopsters laten zien wat de nieuwe looks van aankomende herfst en winter worden en hoe je deze kunt combineren met wat jij al in je kast hebt hangen. Natuurlijk is er ook alle ruimte voor persoonlijk advies. Vraag jij je af welke kleding het mooist bij jouw figuur staat, of welke kleuren jou goed staan? De dames van Esprit denken graag met je mee.

Naast kleding wordt er ook nog aandacht besteed aan make-up. Daarvoor is een professionele visagist uitgenodigd! Linah Wijngaarde is make-up artist en modeontwerpster. Zij doet make-up voor fotoshoots, catwalk en film.

Kortom, het belooft een leuke, gezellige en vooral inspirerende avond te worden. Natuurlijk wil je hierbij zijn? En dat kan! Stuur een e-mailtje naar: trans@cocleiden.nl om je aan te melden.

Vind je het vervelend om alleen te komen? Introducés zijn toegestaan. Neem dus gezellig een vriend/vriendin of een familie lid mee!

De inloop is vanaf 19:30 en de workshop duurt van 20:00 t/m 22:00. Deelnemen is gratis.


Samengevat:

Event: Gender Free Zone Workshop 25 September
Wanneer: Vrijdag avond 25 September
Waar: Esprit Leiden, Haarlemmerstraat 51
Aanvang: 19:30
Voor wie: Iedereen
Aanmelden: stuur een e-mail met je naam en eventueel de naam van je introducé naar trans@cocleiden.nl
Toegang: Gratis