Evenementen

Gelukkig ontwikkelen er zich voor transgenders steeds meer activiteiten op lokaal niveau en wordt er ook steeds beter samengewerkt en afgestemd door de organisaties onderling. Hierdoor is in de regio Zuid-Holland een mooi resultaat bereikt door de inspanningen van diverse vrijwilligers van een aantal lokale coc's en andere organisaties.

Er is onderling afgestemd wie er waar en wanneer een café organiseert, zodat transgenders, holebi's en supporters, elkaar nu wekelijks kunnen ontmoeten in een comfortabele, vertrouwde omgeving. Voor de regio Zuid-Holland hebben we hieronder de vaste wekelijkse lhbT(rans)-café's even op een rijtje gezet.

Ga er langs, wees jezelf, ontmoet nieuwe (en oude) vrienden en heb een gezellige avond.

TRANS*-CAFÉ LEIDEN

Iedere 1e Zaterdag van de maand van 20:00 - 01:00 kunnen transgenders in de bovenbar van "COC de Kroon" Leiden terecht om in een vertrouwde en gezellige ambiance lekker zichzelf te kunnen zijn. Ben je nog nooit geweest, breng dan snel een bezoek aan "Trans*-café Leiden" aan de Langegracht 65 (parkeren tegenover het pand).  

DIVERSITEITSCAFÉ "UNITED" DORDRECHT

Transhealth organiseert iedere 2e Zaterdag van de Maand van 20:00 - 01:00, bij DOOR in Dordrecht; Diversiteitscafé "United" Dordrecht. Een LHBT (met de nadruk op T) -Café, waar iedereen welkom is om met elkaar een gezellige avond te hebben. Adres: Voorstraat 142-144 (betaalde parkeergelegenheid).

TRANSCAFÉ ROTTERDAM

Het COC Rotterdam e.o. (Schiedamsesingel 175), organiseert iedere 1e en 3e Zondag van de maand een super relaxed transcafé, geopend van 17:00 - 21:00. Wil je even uitblazen van een zwaar weekend, je juist opladen voor een nieuwe week of kom je gewoon om elkaar weer even te zien, het maakt niet

uit. Je bent altijd van harte welkom, tot snel!!! (Parkeren kan in de straat  en in nabije parkeergarage).